Picant Training si Consultanta de Marketing -  Doar Esentialul

Knowledge & More

Training si Consultanta de Marketing, Branding si Comunicare

PICANT - Training de marketing si comunicare
PICANT Newsletter
Gandesc PICANT - Blog de afaceri, marketing si Comunicare
 

PICANTii "Full-Time"

Ioana ANESCU

Ioana ANESCU este Partener la PICANT. Absolventa a Facultatii de Marketing din cadrul ASE Bucuresti, Ioana s-a specializat in marketing si comunicare pentru servicii si cercetare de marketing.

Ioana ANESCU a ocupat posturi de Marketing Manager la mai multe companii de recrutare si servicii de resurse umane.

Intra pe blogul Ioanei ANESCU

Nicolae NAUMOF

Nicolae NAUMOF

Nicolae NAUMOF este Partener la PICANT. El este absolvent al Facultatii de Marketing din cadrul ASE Bucuresti, fiind specializat in Marketing prin targuri si expozitii si comunicare on-line.

Nicolae NAUMOF are o vasta experienta ca trainer si lector, sustinand pana in acest moment peste 45 de cursuri, traininguri si prelegeri pe teme de marketing si comunicare.

Nicolae NAUMOF a fost implicat in organizarea a peste 35 de evenimente de la mici traininguri in regim deschis pana la conferinte de afaceri si targuri si expozitii.

Intra pe blogul lui Nicolae NAUMOF

PICANTii Colaboratori

Claudiu GAMULESCU

Claudiu GAMULESCU este doctorand in cadrul ASE Bucuresti, specializare relatii internationale, comert si comert electronic.

Claudiu GAMULESCU este Online Business Developper al Underclick.ro, consultanta Internet, si este consultant principal pentru multe din siturile din Romania.

Claudiu a dezvoltat proiecte web precum ClubAfaceri.ro, Sport365.ro si NetSport.ro si a colaborat cu agentiile ArboMedia si NetBridge.

Liviu TALOI

Liviu TALOI este Consultant IT pe piata .ro incepand din anul 1995. A colaborat cu numeroase site-uri si reviste de profil din Romania.

In perioada 2004 - 2006 a fost PR Manager la cel mai mare magazin online din tara. In prezent este consultant in comert electronic la cateva dintre cele mai importante magazine online romanesti.

"Fac ce fac eu cel mai bine, si-mi place cel mai mult, anume consultanta in comertul electronic, la magazinele online romanesti, mai exact in Bucuresti. Incerc sa cresc un magazin online de la 0 pana la cer.. sau nu chiar, de la zero comenzi pe zi la cel putin 1000 de comenzi pe zi."

Mai multe despre Liviu Taloi aflati din blogul sau personal, citind primul sau post pe blog Salut e-lume

Intra pe blogul lui Liviu TALOI

Florina PINZARU

Florina PINZARU este un Trainer experimentat si consultant în Comunicare si Marketing. Actualmente este Coordonator comunicare de marketing pentru Distrigaz Sud - Grup Gaz de France si Lector universitar la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA Bucuresti. Cadru didactic asociat la ASE Bucuresti.

Experienta în relatii publice: Evolutiv, pentru contul Mobexpert (2004-2006), Ministerul Educatiei si Cercetarii (2003), Universitatea Virtuala de Afaceri (2003-2005).

Studii:
Majeure de Marketing et Communication la Sciences-Po Paris.
Absolventa de ASE (Relatii Economice Internationale) si SNSPA (Comunicare si Relatii Publice).
Masterat în Marketing strategic la ASE Bucuresti.
Doctor în economie la ASE Bucuresti.